GÜÇ DİRENÇLERİ

Eleksan tarafından 1970 yılından bu yana üretilmekte olan güç dirençleri, 5 farklı güç direnci tipinden oluşan standart seri ve özel talepler doğrultusunda tasarlanarak üretilen özel dirençler ve direnç setlerinden oluşur.
 

Güç dirençleri, yarı iletken teknolojisindeki gelişmelere rağmen halen güç elektroniği uygulamalarında yaygın kullanım alanına sahiptirler. Eleksan yürütmekte olduğu üretim faaliyetlerinin yanında, gerekli hallerde mevcut arızalı güç dirençlerinin tamiratını da gerçekleştirmektedir.
 

Eleksan tarafından üretilen standart ve ihtiyaca özel güç dirençleri, günümüzde test düzenekleri, motor devir kontrolü, yol verme ve fren devreleri, galvanoteknik ve benzeri elektriksel uygulamalarda kullanılmaktadır.
 

DIN41.475/6 standarına uygun olarak tasarlanarak üretilen Eleksan standart güç dirençleri serisi, boyut, bağlantı noktaları, elektriksel karakterler ve benzeri özelliklerde uluslararası standartlara uygunluk gösterirler. Bu sebeple yurtdışı kaynaklı arızalı benzerlerinin bağlı bulunduğu elektrik panolarında, mevcut bağlantı noktalarına en kısa sürede monte edilerek  sorunsuz olarak kullanılabilirler. Standart güç dirençleri serisine dahil 5 farklı tipteki güç direnci, tiplerine gore üzerlerinde 5 - 3000W aralığında elektriksel güçleri taşıyabilirler.
 

Hassas mekanik aksam, yüksek sarım ve izolasyon teknolojileri sayesinde Eleksan tarafından üretilen güç dirençleri, yüksek çalışma kalitesi, beka ve yüksek direnç doğrusallığına sahip ürünlerdir.
 

DÖKÜMANLAR

Teknik Döküman - Güç Dirençleri.pdf

BİZE ULAŞIN

Haberler
Erişim
Yetkili Satıcılar
İş Basvurusu

KURUMSAL

Firma Bilgileri
Tarihçe
Etik Değerler
Kalite Politikamız

TAKİP EDİN

© Copyright 2014, ELEKSAN Ltd Şti., Tüm Hakları Saklıdır.