HAKKIMIZDA

1970 yılında kurulan Eleksan Ltd. başarılı geçmişi ile, Türkiye'de faaliyet gösterdiği sektörlerin önde gelen firmaları arasında yer alır ve liderlik vizyonu ile hareket eder. Eleksan Ltd. 40 yılı aşkın süredir hizmet verdiği müşterilerine, üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunmaktadır.

Eleksan Ltd. müşteri portföyü, üretim faaliyetlerini inovasyon ve ileri teknoloji vizyonu doğrultusunda geliştirmeyi hedefleyen kuruluşlardan oluşur. Güçlü kurumsal ve finansal yapısı, kaliteli satış öncesi ve sonrası hizmetleri ve dünya standardındaki teknolojik altyapısı ile Eleksan Ltd. modern ve teknolojik üretim kavramını benimsemiş müşterileri için, uzun vadeli işbirliğine uygun çözüm ortağıdır.

YENİLİKÇİ YAKLAŞIM

Artan kullanıcı talepleri ve üretim yapan kuruluşlar arasındaki rekabetin günümüzde yerelin ötesinde küresel boyutlarda yaşanıyor oluşu, üretim süreçlerinin yenilikçi bir perspektif ile analizini zorunlu kılmaktadır. Eleksan Ltd. kullanıcılarının beğenisine sunduğu ürünlerin tasarım ve üretim süreçlerini, yeni ve daha verimli çözümlerin arayışına odaklar

KALİTE HEDEFİ

Eleksan Ltd. ürün toplam kalitesinin pek çok alt bileşen tarafından belirleniyor oluşunun bilincinde olarak, tasarım, üretim ve satış sonrası servis süreçlerinde evrensel kalite standartlarını referans alır. Eleksan Ltd.'nin kalite kavramı, ürünün işlevini süreklilik içerisinde, hatasız olarak yerine getirmesi, uluslararası standart normlarına uygunluğu, uzun süreli kullanımda işlevsel ve görsel niteliklerini koruyabilirliği, teknik destek hız ve kalitesi ve benzeri konulara odaklıdır.

SORUMLULUK

Eleksan Ltd. müşterilerinin küresel rekabet arenasındaki konumlarını ve üretim süreçlerinin dinamiklerini doğru algılamıştır. Bu algı doğrultusunda, satış öncesi ve sonrası hizmetlerini sinerjik ve profesyonel bir anlayışla yürütür. Eleksan Ltd. sunduğu çözümlerin, müşterilerinin üretim süreçlerinde kalıcı iyileşmeler sağlaması gerektiğinin bilincinde olarak ürünlerini, detay seviyesinde sorunsuz olarak üretmeyi ve satış sonrası teknik destek taleplerine hızla cevap vererek mesleki sorumluluklarını kusursuz şekilde yerine getirmeyi hedefler.
 

BİZE ULAŞIN

Haberler
Erişim
Yetkili Satıcılar
İş Basvurusu

KURUMSAL

Firma Bilgileri
Tarihçe
Etik Değerler
Kalite Politikamız

TAKİP EDİN

© Copyright 2014, ELEKSAN Ltd Şti., Tüm Hakları Saklıdır.