OTOMASYON SİSTEMLERİ

Elektromekanik ve otomasyon alanında 40 yılı aşkın deneyimi ile Eleksan, müşterilerine mevcut rekabet ortamında fark yaratacak ihtiyaca özel, yenilikçi ve yüksek verimli üretim çözümleri sunmaktadır.
 

Otomotiv, beyaz eşya, medikal vb. sektörlere yönelik otomasyon çözümlerimizin uygulama çeşitliliği, geniş proje veritabanımız, üretim ve servis süreçlerine yaygın sistematik ve profesyonel yaklaşımımız, müşterilerimizin imalat proseslerinde aşmayı hedefledikleri sorunların net tespiti ve çözümün ivedilikle hayata geçirilmesini mümkün kılar.
 

Firmamızın otomasyon teknolojileri alanında sahip olduğu deneyim,  lineer imalat bantları, endekslenebilir döner tablalar vb. farklı otomasyon platformları üzerinde yürütmüş olduğu geliştirme ve entegrasyon çalışmaları , müşteri ihtiyacına odaklı en etkin ve ekonomik çözümün hayata geçirilmesine olanak verir.
 

Üretmiş olduğumuz otomasyon sistemlerinin tasarım ve imalat aşamalarının tamamının (3D tasarım, CNC-CAM üretim, şasi üretimi, montaj,  kontrol panosu tasarım ve imalatı, kablolama , PLC yazılımı ) 2100m² kapalı alanda kurulu üretim tesisimizde, dış kaynaklardan bağımsız olarak gerçekleştiriliyor oluşu, firmamızın müşteri taleplerini en hızlı ve etkin şekilde cevaplayabilmesine olanak verir.
 

Eleksan, güçlü finansal ve kurumsal yapısı, bünyesine dahil etmiş olduğu otomasyon teknolojilerinin üretimine  yönelik teknik imkanları ve uzman tasarım, imalat ve servis kadrosu ile, hizmetlerini sunduğu sanayi kuruluşları için uzun vadeli işbirliğine uygun, güvenilir bir çözüm ortağıdır.
 

Bosch, Arçelik, Aygaz, Kale Kilit ve benzeri yerli ve yabancı sanayi kuruluşlarının imalat proseslerinin iyileştirme ve etkinleştirme odaklı taleplerini, 3 vardiya  24 saat üretim sürecinde gerekli beka ve teknik destek şartlarında karşılayan Eleksan, ihtiyaca özel otomasyon sistemlerinin tasarım ve üretimi alanında Türkiye'nin önde gelen kuruluşları arasındadır.

TEKNOLOJİLERİMİZ

Montaj Sistemleri

Birden fazla parçadan oluşan ürünlerin montajını gerçekleştiren sistemlerdir. Montaj Sistemleri, operatör destekli çalışan yarı otomatik montaj makinelerinden, işlem gücü yüksek, tam otomatik montaj hatlarına kadar farklı formatlarda üretilirler.

Tezgah Besleme Robotları

CNC, Enjeksiyon Presleri ve benzeri tezgahların, parça yükleme ve parça teslim alma işlemlerini tam otomatik olarak gerçekleştiren sistemlerdir. Tezgah besleme sistemleri, operatörü devre dışı bırakarak tam otomatik imalat şartını oluştururlar.

Nakil & Stoklama Robotları

Üretim süreci esnasında, iş parçalarının iki nokta arasında transferi ve üretim süreci sonunda stoklama için istiflenmesi görevini tam otomatik olarak yürüten robotlardır.

Vidalama Sistemleri

Vidalama metodu, halen pek çok ürünün montajında kullanılan başlıca montaj metodudur. Eleksan, pnömatik ve elektrikli tornavidaların kullanıldığı, yarı ve tam otomatik vidalama istasyonlarının tasarım ve üretiminde geniş tecrübeye sahiptir.

Diğer Uygulamalar

Otomasyon uygulamalarına yönelik taleplerin çeşitliliği doğrultusunda hayata geçirilen standart harici uygulamalar dahilinde manuel montaj bantları, test düzenekleri, seyyar, ısıya dayanıklı konveyör sistemleri ve benzeri tasarımlar yer alır.

Titreşimli Besleyiciler

ED ve EL serisi Titreşimli Besleyiciler, iş parçalarının boyutlarına göre ayrılması, nakli ve otomatik imalat sistemlerine beslenmesi alanlarında, 20 yılı aşkın saha tecrübesine sahip, yüksek verimli modern ve güvenilir besleme çözümleri sağlar.

BİZE ULAŞIN

Haberler
Erişim
Yetkili Satıcılar
İş Basvurusu

KURUMSAL

Firma Bilgileri
Tarihçe
Etik Değerler
Kalite Politikamız

TAKİP EDİN

© Copyright 2014, ELEKSAN Ltd Şti., Tüm Hakları Saklıdır.