MONTAJ SİSTEMLERİ

Montaj Sistemleri, birden fazla parçadan oluşan ürünlerin montajını gerçekleştiren sistemlerdir. Bu sistemler, operatör destekli çalışan yarı otomatik montaj makinelerinden, işlem gücü yüksek, tam otomatik montaj hatlarına kadar farklı formatlarda üretilirler. 

 

Proje gereksinimlerinin sağlıklı analizine dayalı, doğru teknoloji ve tasarımların kullanıldığı bir Montaj Sistemi ürünün montaj sürecinde yüksek verimlilik, hız ve güvenilirlik sağlar. Ürünün montaj kararlılık ve kalitesi artarken, montaj maliyeti azalır.

 

Eleksan'ın 40 yılı aşkın elektromekanik ve otomasyon teknolojileri deneyimi ve zengin teknolojik veritabanı dahilinde müşterilerine sunduğu montaj çözümleri, birden fazla iş parçasının, paletli montaj bantları, döner tablalar ya da kompakt mekanikler üzerinde, vidalama, perçinleme, cebri yerleştirme, yapıştırma, vb. farklı metodlar ile, yüksek kalite ve verimlilik dahilinde montajını mümkün kılar. 

 

Firmamızca üretilen ihtiyaca özel montaj sistemleri, müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerini karşılayan optimal çözümler olarak tasarlanır. Proje gereksinimlerine ve montajı gerçekleştirilecek iş parçalarına odaklı analiz süreci, üretilecek montaj sisteminin  temel karakteristiklerini belirler. 

 

Firma teknolojik veritabanımızda mevcut otomasyon çözümleri arasında, proje gereksinimlerine cevap veren teknolojilerin projeye entegre edildiği tasarım süreci sonrasında,  montaj makinesi ya da hattının üretim sürecinin tamamı (şasi üretimi, CAM-CNC talaşlı imalatı, montaj, elektrik panosu tasarım ve imalatı, kablolama ve PLC yazılımı) Eleksan bünyesinde, dış kaynaklara başvurulmadan gerçekleştirilmektedir.

 

ÖRNEK PROJELER

VİDEOLAR

CD-177
Valf Test & Montaj Bandı
CD-222 Priz İç Aksam Montaj Robotu
CD-243 Klemens Kapağı Gruplama İstasyonu
CD-244 Seramik Conta & Yatak Gruplama İstasyonu
CD-295 Kablo Montaj Bandı

BİZE ULAŞIN

Haberler
Erişim
Yetkili Satıcılar
İş Basvurusu

KURUMSAL

Firma Bilgileri
Tarihçe
Etik Değerler
Kalite Politikamız

TAKİP EDİN

© Copyright 2014, ELEKSAN Ltd Şti., Tüm Hakları Saklıdır.